dimarts, 24 de juliol del 2007

Disfressant-me de politòleg. Quatre anys de carrera havien de servir d’algo, no?

He de confessar que vaig deixar de llegir el Jueves fa anys, concretament, quan vaig començar a tenir coneixements polítics (pocs això si) i consciencia de país. Me la sue que, per molt injustificat que sigui, els hi hagin segrestat la portada, sincerament. Però es que no m’he n’he pogut estar. S’ha muntat un pollastre descomunal, han sortit tots els sociates pijipis defensant la llibertat d’expressió, els valors democràtics de l’estat aspanyol,…
La gota que ha fet besar el got de la meva paciència ha estat les declaracions de la Maria Teresa Fernandez de la Vega (Mª Teresa de Calcuta segons la dels pits operadíssims del programa “Feos contra Tontos” de Telecinco) titllant les mesures ordenades per el jutge Juan del Olmo com a “pròpies del passat”, i donant a entendre que des del govern de les espanyes s’haurà de fer una profunda valoració de si, actualment, te sentit o no el fet de segrestar publicacions. Aquí, indignadíssim amb aquesta actitud hipòcrita, van venir-me al cap les actuacions contra els diferents rotatius bascs clausurats no fa gaires anys, els posteriors judicis polítics i l’empresonament dels seus editors (aquí s’hi ha de llegir Egunakaria, Egin, Ardi Bektza,...)..... I NINGÚ VA AIXECAR LA VEU!!! Però clar, aquestes altres actuacions “pròpies del passat” ja queden massa lluny. Tot i no compartir els ideals polítics d’El Jueves, des d’aquí em solidaritzo amb la seva causa i els hi dono tot el meu suport. Avere si ara, ells em donen part dels beneficis que trauran gràcies a aquest segrest més “mediàtic” que no pas altra cosa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cert David, ara tothom està escandalitzat pel tema del Jueves, però quan van tancar Egunkaria ningun progre d’aquestos va protestar ni lamentar-se com ara han fet. Claro, com que son vascos i terroristes, pos ja els està bé... Això és lo que pensen en el fondo, perquè tots estos pijipis del pin de NO A LA GUERRA van de defensors de les llibertats, però només de la veritat que ells volen veure. Considero trist que hagin retirat una portada del Jueves que fot a parir a la monarquía, que ha estat retirada per amb QUI es posaven, no pel QUE deien; però també considero penós que molta gent només parli quan els toquen el voraviu als seus, i que quan es cometen injusticies (o delictes) molt més greus contra sectors que els son indiferents o contraris, callen com putes, mirant cap a un altre cantó.