dimecres, 14 de febrer del 2007

El hitazo del verano

Este fue el River del verano, el que te hizo cantar y delirar en todos lados... L’equip del Kaiser va començar el 2007 arrasant, mostrant un futbol exquisit, dinàmic i amb una actitud arrogant per tractar-se encara de la pretemporada.
Es va poder veure un River molt ambiciós, capaç d’emportar-se per davant qualsevol que tingués l’atreviment d’enfrontar-s’hi (Boca inclòs). Es va veure un conjunt unit, concentrat, on cada jugador va complir amb la seva tasca (molts, fins i tot, van arribar a meravellar – és el cas de Belluschi -). Es podria dir que va ser un equip perfecte, però clar, tampoc no cal pujar al núvol que han anat creant els diferents mitjans de comunicació. “El mejor equipo del fútbol argentino”, “El superclásico cambió de paternidad”, etc., etc.
Guanyar a Boca suma, i més encara si es te present la forma en que va produir-se, però també es pot considerar que arrencar l’any guanyat -encara que sigui un torneig d’estiu- pot suposar la dosis extra de moral, una pujada anímica, molt necessària per afrontar el començament del Clausura de la millor manera possible. Cal tenir clar, però, que aquests partits no deixen de formar part d’un simple torneig de pretemporada. El que compta, el de debò, el que verdaderament importa als aficionats, encara no s’ha començat a jugar. Falten poc més de 6 dies per aquest esperat començament, i, poc més de mig any perquè, finalment, es demostri que “River no fue sólo un hitazo de verano”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ME CAGO AMB TOTS LOS ASPAÑOLS I AMB TOTS ELS DE BOCA.

VAMOS MILLO!!!